Tänaku meeskonnakaaslane: Toyota on MM-tiitli võitmiseks piisavalt kiire

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: DIEGO LIMA/AFP

Ott Tänaku värske meeskonnakaaslane Jari-Matti Latvala tunnistab, et peagi algav MM-hooaeg annab talle parima võimaluse ihaldatud tiitel võita, vahendab Motosport News. «See auto (Toyota) on MM-tiitli võitmiseks piisavalt kiire.»

Latvala seadis uueks hooajaks ka kaks tarmukat eesmärki: Igal 13 MM-ralli etapil jõuda poodiumile ning võita MM-tiitel.

«Usun, et mul on kiirust, aga mida ma veel vajan, on järjepidevus,» sõnas eelmisel aastal Rootsi ralli võitnud ja kolmel korral poodiumile tõusnud soomlane.

«Olnuks tore samuti Walesis poodiumile jõuda ning püüdsin Austraalia ralli punktikatsel aasta võiduga lõpetada, aga see ei juhtunud. Nüüd ootan uut hooaega ning tean, et pean võtma (Sebastien) Ogierilt õppust.»

Latvala imetleb viiekordse maailmameistri Ogieri pühendumist. «Ta tuli meeskonnast, kus tal oli mugav, meeskonda, keda ta ei teadnud ja kui ta teadis, et ei suuda iga rallit võita, suutis ta närve hoida ja rahulduda ka kolmanda või neljanda kohaga. Seda pole rallipiloodina lihtne teha. Ta mõtles terve aja vaid punktidele ja MM-tiitlile – just seda tahan mina sel aastal teha!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles