Meeste sprindi võitis Fourcade, kaks eestlast edestasid Björndalenit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade.
Martin Fourcade. Foto: JEAN-PIERRE CLATOT/AFP

Laskesuusatamise MK-sarja neljandal etapil Saksamaal Oberhofis saavutas meeste 10 km sprindidistantsil esikoha prantslane Martin Fourcade. 

Lasketiirudes kõik märgid alla lasknud Fourcade edestas samuti puhtalt lasknud norralast Emil Hegle Svendseni 8,1 sekundiga. Kolmandal kohal platseerus lasketiirudes kahel korral eksinud ning võitjale 10,2 sekundit kaotanud Norra laskesuusataja Johannes Thingnes Bö.

Esikuuikusse mahtusid ka ameeriklane Tim Burke (0 trahviringi, +20,1), norralane Tarjei Bö (1 trahviring, +26,9) ja itaallane Lukas Hofer (1 trahviring, +46,7).

Parima eestlasena saavutas 42. koha Kalev Ermits (2 trahviringi, +2.01,2). Viimasest punktikohast jäi Ermitsat lahutama 7,1 sekundit. Roland Lessing (1 trahviring, +2.09,1) platseerus 47. ja Rene Zahkna (1 trahviring, +3.15,1) 80. positsioonil.

Vanameister Ole Einar Björndalen eksis lasketiirudes kokku kahel korral ja saavutas 103 sportlase konkurentsis 52. koha ning kaotas võitjale kaks minutit ja 15,5 sekundit. 

Homme on Oberhofis kavas meeste ja naiste jälitussõidud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles