Ricciardo: Verstappen muutus eelmise aastaga küpsemaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli vormelipiloodid Max Verstappen (vasakul) ja Daniel Ricciardo.
Red Bulli vormelipiloodid Max Verstappen (vasakul) ja Daniel Ricciardo. Foto: Mark Thompson/AFP

Red Bulli vormelipiloot Daniel Ricciardo jagas kiidusõnu meeskonnakaaslase Max Verstappeni suunas. Tema sõnul muutus 20-aastane hollandlane möödunud hooajaga küpsemaks. 

Meeskonnakaaslased põrkasid eelmisel hooajal omavahel kokku Ungari võidusõidu esimesel ringil, mille tagajärjel Ricciardo katkestas. Intsidendis oli süüdi Verstappen.

Hollandlane on tuntud oma agressiivse sõidustiili poolest, kuid Ricciardo arvates on Verstappen hakanud oma konkurente rohkem austama. 

«Ma tunnen meie vahel austust,» sõnas Ricciardo väljaandele Motorsport. «Max muutus möödunud aastaga küpsemaks nii rajal kui selle kõrval. Mulle tundub, et Verstappen austab ka konkurente veidi rohkem,» lisas 28-aastane austraallane. 

Ricciardo teenis möödunud hooajal ühe etapivõidu ja edestas meeskonnakaaslast 32 punktiga, Verstappen triumfeeris kahel korral. Mõlemad piloodid sõidavad Red Bullis ka 2018. aasta hooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles