Ilves: seis ei ole halb ega hea

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Eesti parim kahevõistleja Kristjan Ilves lõpetas pika võistluspausi eile Saksamaal. Tema ja koondisekaaslased soovinuks mõistagi uut aastat alustada MK-etapiga Otepääl, aga koduõuel valitsevate kehvade ilmaolude tõttu tuli võimeid proovida aste madalamal, kontinentaalsarja võistlusel Klingenthalis.

Ilves oli hüppemäel kolmas, langes 5 km pikkusel suusarajal kahe pügala võrra ehk tuli üle lõpujoone viiendana. Võitnud prantslasele Antoine Gerardile – kes oli MK-sarja esimesel nädalavahetusel Rukas kaks korda viies – kaotas ta finišis 16,2 sekundiga.

«Veel veidi enam kui kilomeeter enne lõppu oli esiviisik koos. Siis hakati väga järsu tõusu lõpus vajutama – kaks meest läksid seal eest. Mina olin veel 300-400 meetrit enne finišit kahe ülejäänud vennaga koos, aga lõpulaskumisega tuli vahe sisse,» kirjeldas Ilves võistluse otsustavaid sündmusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles