Neymar avaldas, miks talle Brasiilia loos MMiks meeldib

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: ODD ANDERSEN/AFP

Jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalturniiri alguseni jääb 188 päeva. Üheks soosikuks MM-tiitlile on Brasiilia koondis, kelle tähtmängija Neymari sõnul võivad brasiillased detsembri alguses toimunud loosiga rahule jääda.

Brasiilia loositi möödunud aasta viimasel kuul ühte alagruppi Šveitsi, Costa Rica ja Serbiaga. Maailma kalleima jalgpalluri Neymari sõnul võib loosiga rahul olla, sest suudeti vältida Aafrika meeskondi.

«Peame kohe esimeses mängus võimalikult hea tulemuse kirja saama. Meil on küll raske alagrupp, aga olen õnnelik, et me ei pea mängima Aafrika meeskondade vastu,» ütles Neymar, kes tõi eraldi välja Nigeeria.

«Nad jooksevad palju ning on väga füüsilised,» põhjendas Neymar, miks ta ei soovinud aafriklaste vastu mängida. «Kuid pole kahtlustki, et lähme alagrupis vastamisi tugevate meeskondadega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles