Ricciardo kiitis Verstappenit: poisist on sirgumas mees

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen ja Daniel Ricciardo
Max Verstappen ja Daniel Ricciardo Foto: Mark Thompson/AFP

Red Bulli vormelipiloodi Daniel Ricciardo sõnul arenes tema meeskonnakaaslane Max Verstappen lõppenud hooajal kõvasti ning muutus palju täiskasvanulikumaks.

Ricciardo, kes lõpetas MM-arvestuses 32 punkti Verstappenist eespool, meenutas intervjuus Autospordile Ungari GP-d, kus mõlemad Red Bulli mehed avaringil kokku põrkasid. Ricciardo nimetas Verstappeni käitumist rajal amatöörlikuks ning nad rääkisid intsidenti nelja silma all asjad selgeks.

«Õnneks tuli ta olukorraga päris hästi toime ning palus minu ees vabandust. Tunnen, et meie vahel on austus. Max kasvas möödunud aastaga palju rohkem täiskasvanulikumaks. Seda nii rajal kui selle kõrval,» ütles Ricciardo.

«Võistlusolukordades oli ta mõistlikum kui varem. Ta kontrollis end palju rohkem kui eelnenud hooajal. Tunnen, et ta austab ka teisi võistlejaid rohkem,» jätkas Ricciardo.

Samal ajal rõhutas austraallane, et tal pole mingit probleemi tulevikus võistlusrajal Verstappeniga võitlusesse asuda. «Kui midagi isegi juhtub, leiaksime sellele lahenduse. Eelistan võitlust ja väikseid kokkupõrkeid sellele, et sõita üksindluses kuuendale kohale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles