Kullamäe tõi TLÜ/Kalevisse ka Müürsepa

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalevi peatreener Gert Kullamäe.
Tallinna Kalevi peatreener Gert Kullamäe. Foto: Sander Ilvest / Postimees

TLÜ/Kalevi peatreeneriks kinnitati ametlikult Gert Kullamäe ning teda asub abistama Martin Müürsepp. 

Peatreeneri kohal alustas hooaja algul Raido Roos, kuid oktoobri lõpus tagasi teatas klubi, et noor peatreener vahetati kogenud Kalle Klandorfi vastu välja. Klandorfi juhendamisel näitas meeskond häid tulemusi, kuid klubi soovis endiselt Kullamäed esitreeneriks palgata.

Lõplik selgus tuli majja lõpuks nüüd, kui seni meeskonda kõrvalt juhendanud Kullamäe sai ametlikult peatreeneriks. Klandorf jätkab abistaja rollis, kuid Kullamäe kõrval asub teiseks treeneriks hoopis novembris BC Kalev/Cramost koos Alar Varrakuga lahkunud Müürsepp.

«Kui Gert tuli, siis oli tema üks soov, et tema kõrval peaks keegi veel aktiivselt treeneriametit. Kalle aitas meid hädast välja, Martin asub treeneriks,» sõnas klubi mänedžer Oliver Läll Postimehele. Ta kinnitas, et Müürseppa polnud vaja kaua veenda.

Homme kohtub TLÜ/Kalev Eesti meistriliigas võõrsil Tartu Ülikooliga. Lälli kinnitusel on nii Kullamäe kui Müürsepp juba homme koos platsi ääres meeskonda juhendamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles