Mitu mängijat sõidab homme Eestiga kohtuvast Rootsi koondisest MM-finaalturniirile?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi jalgpallikoondis pääses pärast Itaalia alistamist 2018. aasta jalgpalli MMile
Rootsi jalgpallikoondis pääses pärast Itaalia alistamist 2018. aasta jalgpalli MMile Foto: LaPresse/Fabio Ferrari/LaPresse/Scanpix

Eesti jalgpallikoondis peab homme tänavuse aasta esimese maavõistluse, kui läheb Abu Dhabis vastamisi suvel MM-finaalturniiril mängiva Rootsiga. Kui palju on aga Abu Dhabi treeninglaagris neid rootslasi, kes koos koondisega suvel Venemaale sõidavad?

Rootsi koondise peatreeneri Janne Anderssoni sõnul on seda veel raske öelda, kuid tõenäoliselt suudavad paar Abu Dhabi laagris olevat mängijat end finaalturniirile sõitvasse koondisesse murda küll. Lõplik tõde selgub aga 15. mail.

«Kui ma vaatan mängijaid, kellega viibisime Abu Dhabis eelmisel aastal, kuulus meeskonda ka praegu Krasnodaris mängiv Viktor Claesson. Ta mängis siin väga hästi ja viimases neljas-viies valikmängus oli ta koondise põhimängija,» ütles Andersson ERRi spordiportaalile.

«Usun, et ka praegu kuulub koondisesse paar mängijat, kes on samaks võimelised. Pallurid, kes viisid meid finaalturniirile, mängivad suuremates liigades ning suurem osa neist pääseb ka MM-koondisesse. Siin olevast meeskonnast tegid valiksarjas kaasa kolm meest ning loodetavasti kerkivad kevadel esile veel üks-kaks mängijat,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles