Video: Manchester City pööras kaotusseisu vägevaks võiduks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Inglismaa jalgpalli karikasarjas pääses järgmisesse ringi Premier League’i liidermeeskond Manchester City, kes alistas koduväljakul Burnley skooriga 4:1.

Külalismeeskond haaras esimese poolaja keskpaigas juhtohjad, kui John Stonesi eksimuse realiseeris väravaks Ashley Barnes. Manchester City kõik väravad sündisid teisel poolajal.

56. minutil kasutas Burnley kaitsjate hetkelise peataoleku ära Sergio Agüero, kes mänguskoori viigistas. Kõigest kaks minutit hiljem oli Agüero taas täpne, kui lükkas Ilkay Gündogani kannasöödu tühja väravasse. 71. ja 82. minutil tegid skoori Leroy Sane ja Bernardo Silva.

VAATA VÄRAVAID

Eesti koondise poolkaitsja Mattias Käidi tööandja Fulham tunnistas koduväljakul Southamptoni 1:0 paremust. Mängu ainsa värava eest hoolitses 29. minutil James Ward-Prowse. Eestlane ei kuulunud Fulhami esindusmeeskonna koosseisu. 

TULEMUSED

Foto: Soccerstand
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles