WTA edetabeli esikümnes toimuvad märkimisväärsed muutused

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: EDGAR SU/REUTERS

Esmaspäeval avaldatavas WTA edetabelis säilitab liidripositsiooni rumeenlanna Simona Halep, kuid märkimisväärsed muutused toimuvad tema järel. 

Naiste maailma edetabelis vahetavad omavahel kohad hispaanlanna Garbine Muguruza ja taanlanna Caroline Wozniacki. Taani esindaja kerkib teiseks, Muguruza langeb kolmandaks.

Äsja Brisbane’i tenniseturniiril triumfeerinud ukrainlanna Elina Svitolina parandab tabelikohta kahe positsiooni võrra ja tõuseb neljandale reale. Samal turniiril Kaia Kanepi konkurentsist lülitanud tšehhitar Karolina Pliškova langeb omakorda neljandalt kohalt kuuendaks.

Ukrainlanna ja tšehhitari vahel säilitab viienda koha USA esinumber Venus Williams. Esikümne lõpetavad lätlanna Jelena Ostapenko, prantslanna Carolina Garcia, britt Johanna Konta ja ameeriklanna Coco Vandeweghe.

Eesti esinumber Anett Kontaveit säilitab 34. tabelirea, Kanepi kerkib paarikümne koha võrra ja asetseb uues edetabelis 79. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles