Piduriprobleemid rikkusid Loebi avapäeva Dakari rallil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb Dakari rallil.
Sebastien Loeb Dakari rallil. Foto: FRANCK FIFE/AFP

Üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb osaleb Dakari rallil. Avapäev kujunes kogenud prantslasele õudusunenäoks.

Esimesel etapil pidurid kaotanud Loeb kaotas etapivõidu teeninud Katari esindajale Nasser Al-Attiyahile viie minuti ja 37 sekundiga. «See oli minu jaoks õudne, sest ma kaotasin pidurid pärast kolmandat kilomeetrit ja sõitsin ülejäänud 28 kilomeetrit ilma piduriteta,» kommenteeris Loeb.

«Sellises olukorras oli oluline mitte riske võtta, seega ma lihtsalt lõpetasin etapi. Me kaotasime Nasserile palju aega, aga me peame lõõgastuma ja taastama hea tunde,» lisas Loeb, kes ihkab saada neljandaks autosportlaseks, kes on võitnud nii autoralli MM-tiitli kui Dakari ralli.

Esimese etapi järel hoiab Al-Attiyahi järel teist positsiooni Ten Brinke (+24 sekundit), kolmandal kohal paikneb Nicolas Fuchs (+34 sekundit). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles