Kaia Kanepi kerkis aasta esimese nädalaga tennise edetabelis 20 kohta

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: EDUARDO MUNOZ ALVAREZ/AFP

Naiste tennise maailma edetabelis kerkis Kaia Kanepi koguni 20 kohta ning asub nüüd tabeli 79. real. Anett Kontaveit oma kohta ei parandanud ning on maailma 34. reket.

Naiste esikümnes toimus mitmeid kohavahetusi. Kui rumeenlanna Simona Halep on jätkuvalt esinumber, siis taanlanna Caroline Wozniacki vahetas kolmanda koha teise vastu.

Garbine Muguruza langes koha võrra kolmandaks. Neljandal real on Elina Svitolina (+2), viiendal Venus Williams (+0), kuuendal Karolina Pliškova (-2), seitsmendal Jelena Ostapenko (+0), kaheksandal Caroline Garcia (+0), üheksandal Johanna Konta (+0) ning kümnendal Coco Vandeweghe (+0).

Meeste tennise edetabelis esikümnes muutuseid ei toimunud. Samuti ei muutunud ühegi eestlase koht tabelis. Jürgen Zopp on jätkuvalt 163., Vladimir Ivanov 632. ning Kenneth Raisma 906. tabelireal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles