Anier: meie vastas olid Rootsi kõrgliiga parimad mehed, peame rahule jääma

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise ründaja Henri Anier.
Eesti koondise ründaja Henri Anier. Foto: Gertrud Alatare/

Eile Eesti jalgpallikoondise aasta esimese värava löönud Henri Anier sõnas, et 1:1 viigiga Rootsi vastu võib Eesti kindlasti rahule jääda.

«Tulemusega võime rahule jääda. Kahju muidugi, et eduseisu hoida ei suutnud, aga väsisime lõpus ära. Nende vahetused tõid neile ründesse ka lisajõudu juurde,» ütles Anier.

Oma väravat kommenteeris ta järgnevalt: «Tagant tuli pikk pall kaitseliini taha, sain palli omaks ning lõin vasakuga postist sisse. Väravavahil on keeruline sellist lööki tõrjuda, täpselt nii ka läks.»

Isikliku vormi kohta oli Anieril raske midagi öelda, sest mängupaus on olnud pikk. «Enesetunne on hea, arvasin, et on hullem. Nautisin mängimist. Viimasest pallipuutest väljakul on juba viis nädalat möödas. Meie vastas olid Rootsi kõrgliiga parimad mehed – selle tulemusega tuleb rahule jääda. Aga meil on igas aspektis midagi juurde panna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles