Järelvaadatav: Ilves loovutas murdmaasõidus ühe koha ja teenis kolm MK-punkti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahevõistluse MK-sarja etapil Itaalias Val di Fiemmes saavutas Kristjan Ilves 28. koha.

Hüppevõistlusel ebaõnnestunud ja 120 meetrise õhulennuga 27. koha saanud Ilves loovutas 10 km murdmaasõidus ühe positsiooni ja lõpetas lõppvõistluse 48 sportlase konkurentsis 28. kohal. Kaotust võitjale kogunes kaks minutit ja 23,3 sekundit.

Võidu teenis murdmaasõitu kolmandalt stardikohalt alustanud norralane Jörgen Graabak, kes edestas sakslast Johannes Rydzekit 18,3 ja austerlast Lukas Klapperit 18,4 sekundiga.

Hüppevõistlus:

Neljapäevases kvalifikatsioonis hüppas Ilves välja 17. tulemuse ja on ainus reedel starti pääsev Eesti sportlane. Karl-August Tiirmaa oli 54., Kail Piho 59. ja Han-Hendrik Piho eelviimane ehk 67.

MK-sarja tipus on norralastel kaksikjuhtimine: Jan Schmid on kogunud 333 punkti ja edestab Espen Anderseni 32 silmaga. Kolmas on Akito Watabe Jaapanist (284). Hooaja algul haigusega kimpus olnud ning mõned võistlused vahele jätnud Kristjan Ilvese leiab 38 punktiga 31. tabelirealt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles