Võrkpalliliit tuli klubide soovile vastu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Võrkpalliklubi
Saaremaa Võrkpalliklubi Foto: Saaremaa Võrkpalliklubi

Võrkpalli Balti liiga Final Four toimub sel aastal 23.-24. märtsil. Finaalturniir toimub põhiturniiri võitja kodusaalis.

Eile otsustati, et nelja parema klubi vahel peetav finaalturniir, kus selgub 2017/18 hooaja võitja, toimub 23.-24. märtsil. Samuti sai kinnituse, et finaalturniiri toimumispaiga valib traditsiooniliselt liiga põhiturniiri võitja. Balti liiga põhiturniiri paremusjärjestus selgub 11. märtsil, teatab Volley.

«Sel hooajal kaalusime ka mõtet korraldada finaalturniir mõnes n-ö neutraalses mängupaigas, aga klubidega konsulteerides jõudsime otsusele, et põhiturniiri edukaimale peab jääma boonuseks võimalus mängida otsustavad mängud oma kodusaalis,» kommenteeris otsust Eesti Võrkpalli Liidu peasekretär Helen Veermäe.

«Varakult välja valitud neutraalne mängupaik annaks aega pikemalt ettevalmistusi teha ja oleks alaliidu poolt vaadatuna korralduslikult lihtsam variant, aga lähtusime siiski eelkõige klubide huvidest,» jätkas ta.

Liiga selle kalendriaasta esimene mäng peetakse teisipäeval, 9. jaanuaril Pärnus, kus tabelis teisel kohal asuv Pärnu Võrkpalliklubi võõrustab tabeli viiendat Tartu Bigbank võistkonda. Postimees teeb kohtumisest otseülekande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles