Järelvaadatav: Ilves teenis MK-etapil neli punkti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti kahevõistleja Kristjan Ilves võistles pärast puhkepäeva taas Val di Fiemme MK-etapi individuaalvõistlusel ning sai 27. koha. Reedel sai ta 28. koha. 

Ilves alustas murdmaasõitu 20. (+1.57) ja Tiirmaa 45. kohalt (+3.51).Andreas Ilves ja Kail Piho kvalifikatsioonist edasi ei pääsenud.

Kristjan Ilves alustas murdmaasõitu küll kenasti, kuid väsis viimastel kilomeetritel ning leppis 27. kohaga (+1.46,2). Tiirmaa oli 43. (+4.31,6). Võitis kolmandalt kohalt alustanud norralane Jan Schmid, kes edestas grupifinišis teise koha teeninud Lukas Klapferit 8 sekundiga. Sakslane Fabian Riessle oli kolmas (+8,3).

Video murdmaasõidu finišist:

Eesti koondise esinumber sai reedel Val di Fiemmes 28. koha, kurtes hooprobleemide üle. 

«Hoovõtuga parimatele kaks kilomeetrit tunnis kaotada on meeletu. Tehnilise poole pealt pole midagi häda. Mingi imelik asi on sellega. Pean leidma, mis hoovõtus kiirust paremaks teeb. Tuleb nuputada, sest praegu on meeletu varu,» lisas Ilves.

Hüppevõistlus:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles