Ralf Aron taasliitus vormel 3 tipptiimiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron Zandvoortis.
Ralf Aron Zandvoortis. Foto: Prema Powerteam

19-aastane vormelipiloot Ralf Aron taasliitub vormel 3 EM-sarjas võistleva Prema tiimiga.

2015. aastal Premaga vormel 4 sarja võitnud Aron pääses järgnevaks aastaks Prema vormel 3 rooli ning võitis ka oma esimese võidu.

Uustulnukate arvestuses lõpetas ta 2016. aasta teise kohaga, üldarvestuses saavutas ta seitsmenda koha. Eelmisel aastal liitus eestlane aga Hitechi tiimiga ning sai vormel 3 EM-sarjas hooaja kokkuvõttes 9. koha.

«Mul on väga hea meel olla tagasi Premas. Võitsime koos F4 sarja ning olen nüüdseks õppinud oma vigadest F3 roolis. Ühendades kogemused ja sihikindluse, oleme valmis juba esimesel etapil poodiumit ründama,» ütles Aron meeskonna pressiteenistuse vahendusel.

Meeskonna pealik Rene Rosin kiitis Aronit, tuues eelkõige välja tema kiiruse, tarkuse ning järjepidevuse. «Ta suutis meiega kohe F3 sarja debüüdil võita ning olen kindel, et ta on sel hooajal tõeline tiitlipretendent. Ma olen meie meeskonna koosseisuga väga rahul,» ütles Rosin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles