Video: Rooba viskas Meistrite liiga poolfinaalis värava

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba.
Robert Rooba. Foto: ERIK PROZES/

Robert Rooba koduklubi Jyväskylä JYP alistas Meistrite liiga poolfinaali avamängus kodujääl Tšehhi liiga paremikku kuuluva Trineci Ocelari 4:2 (0:1, 4:0, 0:1). Eesti koondise põhiründaja viskas teisel kolmandikul värava.

Trinec asus kohtumist 12. minutil Martin Adamsky väravast juhtima, Rooba viigistas teise kolmandiku seitsmendal minutil. Teist kolmandikku läks JYP juba juhtima, kui kaks väravat viskas Mikko Mäenpää, ühe tabamuse lisas Janne Kolehmainen. 

Tšehhi meeskond suutis küll kolmanda perioodi alguses Tomas Marcinko väravast vahet vähendada, kuid kohtumine lõppes siiski JYPi 4:2 võiduga.

Kordusmäng peetakse nädala aja pärast Tšehhis. 

«Ma ei liialda, kui ütlen, et see on meie senise hooaja tähtsaim mäng,» sõnas Rooba tänases intervjuus Postimehele.

Ta põhjendas: «Keegi ei varja, et suur auhinnaraha on klubile majanduslikus mõttes äärmiselt ahvatlev ja oluline. Ka mängijaid köidab Meistrite liiga järjest rohkem. Mulle näiteks väga meeldib selle võistluse formaat, play-off’ide võitmine on alati magus. Ning ka publik näib asja järjest rohkem omaks võtvat – kui veel mullu suhtuti siingi sellesse selge eelarvamusega, siin täna peaks tulema täismaja. Ka Tšehhist on kohale tulnud lennukitäis fänne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles