Legendaarseid vutimehi ootab ränkraske väljakutse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alessandro Del Piero golfiväljakul. Kuidas käib tema ja teiste endiste vutistaaride käsi duellis profimängijatega?
Alessandro Del Piero golfiväljakul. Kuidas käib tema ja teiste endiste vutistaaride käsi duellis profimängijatega? Foto: Fabio Bucciarelli/LaPresse/Scanpix

Kaptenipaela kandmises pole endisele maailma kallemaile jalgpallurile Luis Figole midagi erilist. Küll aga pole vutivõlur ilmselt kunagi astunud murule nõnda väikese võidutõenäosusega: portugallane juhatab jalgpallistaaride vägesid 12.-13. jaanuarini Abu Dhabis toimuval golfivõistlusel, kus nende vastaseks on ala professionaalid.

Figo kõrval asuvad heategevuslikul turniiril võistlustulle sellised maailmanimed nagu Peter Schmeichel (mullune kapten, võistkond kaotas 6,5:13,5), Ruud Gullit, Alessandro Del Piero ja Dwight Yorke. Jalgpallureid assisteerivad ujuja Roland Schuemann ning sõudja Matthew Pinsent – esimesel on auhinnakapis üks, teisel aga suisa neli olümpiakulda.

Golfitippude meeskonna kapteniks on karjääri jooksul kaks suurtunriiri võitnud ning Euroopa meeskonnaga kolmel korral Ryder Cupi võitjaks kroonitud sakslane Martin Kaymer. Et võistlus oleks ausam/põnevam, lähevad golfimängijad rajale seitsmelöögilises kaotusseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles