Järelvaadatav: Tartu korraldas TTÜ vastu oodatud jõudemonstratsiooni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas oli Tartu koduplatsil kindlalt 3:0 (21, 19, 20) parem TTÜ meeskonnast. Võitjatele tõi Curtis Stockton 15 punkti, Stefan Kaibald lisas 14 ja Samuel Walker 12 punkti. TTÜ parimad olid 11 punktiga Richard Orutar ja Mihkel Nuut.

ENNE MÄNGU:

Tartu tahab Credit 24 Meistriliigas kindlasti hiljutise karikafinaali kaotuse ja allajäämise Pärnule heastada. Seda usub ka TTÜ juhendaja Janis Sirelpuu, kelle hoolealused on kimpus traumadega.

«Tarvo Tähele teeb jätkuvalt valu põlv. Ta käis sellega ka uuringutel ja mängimine on kahtluse all. Lisaks väänas Ragnar Kalde hüppeliigest, ent tema saab loodetavasti kaasa teha. Trenni oleme saanud pika pausi ajal teha küll, ka kaks kontrollmängu sai peetud (Pärnu ja Selveriga-toim). Eks Tartu tahab need viimased kaotused heastada ja tuleb meie vastu jõudemonstratsiooni tegema,» usub peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles