Hawkins jõudis USAst Raplasse omalaadset rada pidi

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominique Hawkins on kerkinud vaid mõne mänguga koduse korvpalliliiga silmapaistvamate mängijate sekka.
Dominique Hawkins on kerkinud vaid mõne mänguga koduse korvpalliliiga silmapaistvamate mängijate sekka. Foto: Siim Solman

Rapla korvpalliklubi taastab tasa ja targu oma eelmise hooaja sära. Meeskonna värskeim täiendus, väikese summa eest leitud Dominique Hawkins (23) paistab olevat tõeline leid, nagu paljastavad nii statistika kui ka asjaosaliste esmamuljed.

«Siiani on Hawkins väga hea mulje jätnud: ta toob ise punkte, aga mis kõige tähtsam, teeb ka teisi enda ümber paremaks,» ütleb Rapla peatreener Aivar Kuusmaa, kelle sõnul võiks klubi, kui ta ühe hea korvialuse jõu juurde leiab, veel nii Balti kui ka Eesti liigas kõrgesse mängu sekkuda.

Hawkins mängis neli hooaega USA tippülikoolis Kentuckys, mille tagaliini kuulus teatavasti ka Kalev/Cramo suurim punktikütt Isaiah Briscoe. Tõsi, omavahel Hawkins ja Briscoe mänguaja eest ei võidelnud – esimene tegutses kindlalt mängujuhi positsioonil, teine aga number kahe peal. Küll aga oli Hawkinsil ees supertalent De’Aaron Fox (20), kes kogus keskmiselt 17 punkti mängus ja kerkis pärast esimest ülikooliaastat kohe põhimeheks ka NBA klubis Sacramento Kings.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles