Suurbritannia olümpiasportlane sai insuldi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia neljabobi (John James Jackson, Stuart Benson, Bruce Tasker ja Joel Fearon) Sotši olümpial.
Suurbritannia neljabobi (John James Jackson, Stuart Benson, Bruce Tasker ja Joel Fearon) Sotši olümpial. Foto: Natacha Pisarenko/AP

Suurbritannia bobisõitja Bruce Tasker jääb vähem kui kuu aja pärast algatavatelt Pyeongchangi taliolümpiamängudelt eemale, sest 30-aastane sportlane sai eelmisel nädalal insuldi. 

Waleslane viidi pärast peapööritust ja kehva enesetunde tekkimist haiglasse. «See oli minu jaoks täiesti veider ilming. Mul oli õnne, et pääsesin ilma tõsisemate kahjustusteta,» sõnas Tasker BBC-le.

«Olen otsustanud taastuda sajaprotsendiliselt,» ütles sportlane ning lisas, et olümpiamängud toimuvad tema osaluseta, kuid soovib sportlaskarjääri jätkata.

Tasker osales esmakordselt olümpiamängudel 2014. aastal Sotšis, kui Suurbritannia neljabobi koosseisus Tasker, Stuart Benson, Joel Fearon ja John James Jackson said kahe Venemaa bobi diskvalifitseerimise järel kolmanda koha.

Samad mehed võitsid 2014. aasta Euroopa meistrivõistlustel hõbemedalid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles