Väsimatu vanameister sõlmis 50-aastaselt uue profilepingu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kazuyoshi Miura.
Kazuyoshi Miura. Foto: TORU YAMANAKA/AFP

Jaapani jalgpallipüramiidil tugevuselt teises liigas mängiv Yokohoma FC sõlmis uue üheaastase lepingu 50-aastase ründaja Kazuyoshi Miuraga, vahendab ESPN. 

26. veebruaril 51. sünnipäeva tähistav jaapanlane alustab sel aastal 33. hooaega profijalgpallurina. Eelmisel aastal mängis Miura tosinas kohtumises ja lõi ühe värava – sellega liigutas legendaarne jalgpallur enda nimel olevat Jaapani profiliiga vanima väravalööja rekordit.

«Ma pikendasin selleks hooajaks lepingut. Ma mängin alati südamega ja loodan ka edaspidi mängijana areneda,» sõnas Miura, kes siirdus Yokohoma meeskonda mängima 2005. aastal ning on selle ajaga osalenud enam kui 250 kohtumises. Möödunud hooajal sai Miurast ka vanim profijalgpallis väljakul käinud mängija.

Aastatel 1990-2000 kandis Miura Jaapani rahvuskoondise särki 89 kohtumises ning lõi selle ajaga 55 väravat. Muuhulgas tegi skoori ka näiteks mängudes Argentina, Horvaatia ja Uruguayga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles