Nõlvak ja Tiisaar kaotasid tasavägise mängu, kuid näitasid heal tasemel võrkpalli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: CEV

Eesti rannavõrkpalliduo Kusti Nõlvak – Mart Tiisaar alustasid neljapäeval hooaja teist turniiri, kui Tšehhis Pelhrimovis osaleti CEV Masters sarja turniiril. 

Kvalifikatsioonist alustanud eestlaste vastasteks olid avakohtumises itaallased Alex Ranghieri ja Marco Caminati. Mängust tuli võitjana välja tugev Itaalia paar, kes viimasel MK-etapil Hollandis Haagis sai viienda koha,» kirjutab Volley.ee.

Esimese geimi võitis Eesti duo 21:17, ent kaks järgmist kuulusid vastasele vastavalt 23:21 ja 15:6 ja tulemusega 2:1 pääses kvalifikatsiooni teise ringi Itaalia paar. Matš kestis 47 minutit.

«Esimeses geimis mängisime väga hästi ja vastased eksisid ka, saime nad kohe surve alla. Teine geim oli väga tasavägine kuni lõpuni välja, surusime lühemat meest Caminattit serviga ja saime tema pealt punkte, aeg-ajalt kiusasime ka Ranghierit, kes ei olnud ka kõige kindlam, kuid geimi kõige otsustavamad hetked jällegi olid nemad veidi kindlamad.»

«Mõned omavead jäävad pahasti meelde, aga riskida tuleb sellise paari vastu kindlasti ja alguses see tasus ära ka. Kolmandas geimis jäime servi vastuvõtuga hätta ja andsime initsiatiivi kohe alguses neile, aga võitlesime lõpuni. Mängisime head rannavõrkpalli ja selle üle on väga hea meel,» võttis Nõlvak kohtumise kokku.

Veebruaris teevad mehed tõsisema trenniperioodi ja järgmisena osaletakse veebruari lõpus peetavalt Kish Islandi MK-etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles