Poksimaailm ootab järgmise 24 tunni jooksul suurt uudist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua.
Anthony Joshua. Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters

Anthony Joshua ja Joseph Parkeri raskekaalu tiitlimatš kinnitatakse järgmise 24 tunni jooksul.

Joshua, kelle valduses on IBFi ja WBA raskekaalu meistrivööd, kohtub WBO meistri Parkeriga ilmselt 31. märtsil Cardiffis.

Eelmise aasta lõpus alanud läbirääkimised olid mõnda aega rahade jaotamise taga kinni. Algselt oli Parker nõudnud 40 protsenti matši tuludest, kuid Joshua leer oli valmis pakkuma talle vaid 20 protsenti. Kuulduste kohaselt jõuti kompromissini, mille kohaselt teenib Parker matši tuludest 30 – 35 protsenti.

Pärast kokkuleppele jõudmist sujusid läbirääkimised hõlpsamalt ning nüüd kirjutabki BBC, et järgmise 24 tunni jooksul on oodata matšile kinnitust.

Teada on juba ka Joshua järgmine plaan. Nimelt soovib ta pärast Parkerit kohtuda WBC tšempioni Deontay Wilderiga. Võitude korral saaks Joshua hakkama millegi erilisega – mitte ükski poksija pole samaaegselt hoidnud enda käes nelja meistrivööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles