Eesti ralliradadel näeb sel aastal teistki WRC-autot

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Gorban ja Sergei Larens Mehhiko MM-rallil
Valeri Gorban ja Sergei Larens Mehhiko MM-rallil Foto: imago sportfotodienst/imago/Crash Media Group

Lisaks kahe aasta vanuse Ford Fiesta RS WRC autoga kihutavale Georg Grossile näeb uuel aastal Eesti meistrivõistlustel võistlemas teistki WRC-masinat. Terve hooaja lööb oma Miniga Eesti võidukihutamistel kaasa ukrainlane Valeri Gorban.

Gorban ja kaardilugeja Sergei Larens on viimastel aastatel löönud kaasa MM-sarjas, kuid eesootav hooaeg jääb meestel vahele. Nimelt on Gorbani Mini antiikne, aga uut autot pole mees veel endale hankinud. Tulevikus plaanitakse küll MM-radadele naasta, aga uue masina valikuprotsessi ajal sinna ei trügita. Selle asemel hoitakse kätt soojas Eesti meistrivõistlustel kihutades, kus tehakse kaasa täishooaeg.

«See on suurepärane võistlus heade katsete, kõrge korraldustaseme ja kõrgetasemeliste võistlejatega. Ootame tihedat ja põnevat hooaega. Olen kindel, et ei meil ega meie fännidel ei hakka sel aastal igav,» rääkis Gorban Eurolamp WRT tiimi kodulehel.

Eesti meistrivõistlused algavad juba nädala pärast Lätis toimuva Aluksne ralliga. Ka Läti meistrivõistluste kavva kuuluval etapil on stardis 98 ekipaaži.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles