Endine tippkergejõustiklane jäi olümpiakoondisest välja

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lolo Jones
Lolo Jones Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Paar aastat tagasi bobisõiduga tegelema asunud endine tippkergejõustiklane Lolo Jones jäi USA olümpiakoondisest välja, vahendab NBC. 

2014. aastal Sotši olümpiamängudel naiste kahebobis 11. koha saanud Jones lootis, et kuulub koondisesse ka nüüd, ent USA delegatsiooni juhid otsustasid teisiti - olümpiale sõidavad Elana Meyers Taylor, Jamie Greubel Poser, Aja Evans ja debütant Lauren Gibbs. Otsust mõjutas ka tõik, et kui 2010. ja 2014. aastal osales USA naiste kahebobis kolme kelguga, Pyeongchangis aga kahega.

Jonesist sai Sotšis esimene ameeriklane, kes osalenud nii suve-kui taliolümpial, olümpiamedaleid tal aga pole. Ta võitis 60 meetri tõkkejooksus MM-tiitli 2008. ja 2010. aastal. 2008. aasta Pekingi olümpiamängudele läks ta 100 m tõkkejooksu suursoosikuna, kuid leppis lõpuks seitsmenda kohaga. Londoni olümpiamängudel sai ta 100 meetri tõkkejooksus neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles