Briscoe tegi mängueelse treeningu kaasa ja läheb Krasnodari vastu väljakule

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isaiah Briscoe naaseb täna väljakule.
Isaiah Briscoe naaseb täna väljakule. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpalliklubi kohtub VTB Ühisliiga 12. vooru kohtumises täna võõrsil Krasnodari Lokomotiiv-Kubaniga. Venemaale reisis meeskond 11 mängijaga.

Ääremängija Gregor Arbet jäi nädal aega tagasi tekkinud põlvemure tõttu Eestisse. Küll aga naaseb pärast paarinädalast pausi väljakule ameeriklasest tagamängija Isaiah Briscoe, kes on randmevigastusest oodatud kiirusel taastunud.

«Ta tegi eileõhtuse treeningu täies mahus kaasa, mis tähendab, et järelikult ei tee ranne enam väga palju valu,» kinnitas Kalevi mänedžer Kaarel Sibul täna hommikul Postimehele.

Kalev maandus Krasnodaris Eesti aja järgi eile õhtul kell 7. Otse lennujaamast sõideti mängusaali, kus meeskond tegi tunniajase treeningu. 

Postimees.ee ja Kanal 12 teevad tänasest Kalevi ja Krasnodari mängust otseülekande. Kell 15.00 algava matši abikommentaatorina tegutseb Andres Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles