Sloveenia kõrgliigasse siirdunud kaitsja: teen kõik selleks, et saada paremaks palluriks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Kulinitš
Aleksandr Kulinitš Foto: Facebook Александрa Кулиничa

Eelmisel hooajal FC Infonetis mänginud kaitsja Aleksandr Kulinitšiga liitus Sloveenia kõrgliigaklubiga NK Krško.

Kulinitš oli Tallinna Levadia kasvandik, kuid lahkus klubist 2014. aasta suvel, kui sai kihlveopettuses osalemise kahtlustuse. Kulinitš sai küll nelja-aastase karistuse, kuid seda vähendati aastale. Seejärel liituski ta Infonetiga, kuid uue klubi FCI Levadia tekkimisel jäi Kulinitš lepinguta. 

NK Krško on Sloveenia kõrgliigas 18 vooru järel 19 punktiga seitsmendal kohal. 7000 elanikuga linna klubi mängib kõrgliigas kolmandat aastat ning mullu lõpetati kaheksandana. 

Kulinitš rääkis venekeelsele Postimehele, et Sloveenia klubiga sõlmiti pooleteistaastane leping.

«Tegelikult on siit Horvaatia pealinnani (Zagreb) lähem maa kui Sloveenia omani. Linn ise on isegi Eesti mõistes väike - kõigest 7 000 elanikku. Ent vaatamata sellele siin on suurepärased tingimused - väga hea baas ja muud asjad, mis on profijalgpalluri jaks väga tähtsad. Mulle meeldib siin väga ja teen kõik selleks, et saada paremaks jalgpalluriks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles