Galerii: Kanepi alistas olümpiavõitja ning jõudis kolmandasse ringi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaia Kanepi alistas Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste teises ringis Rio olümpiavõitja Monica Puigi 6:4, 6:3. Kolmandas ringis kohtub Kanepi vana tuttava Carla Suárez Navarroga (WTA 40.).

Avageimis sattus Kanepi hätta, jäädes Puigi vastu 2:4 taha. Seejärel tuli aga otsustav murre ning Kanepi võitis suisa seitse geimi järjest. Teises geimis suutis 1:3 taha jäänud olümpiavõitja kaks geimi järjest võita, ent ka siis ei vandunud Kanepi alla ning võitis kohtumise. 

ENNE MÄNGU:

Kanepi etendas avaringis nelja aasta eest samas finaali jõudnud ja praegu WTA pingerivis 26. kohal (Kanepi 79.) asuva Dominika Cibulkova vastu tõelist jõudemonstratsiooni. Serv töötas laitmatult (kaheksa ässa, esimese servi võiduprotsent 75), löögikäsi samuti (28 äralööki, 22 lihtviga). Just pärast seda, kui Kanepi oma ainsa pallingugeimi kaotas – teises setis seisuks 2:2 –, leidis ta justkui uue kindluse ja tutvustas löögiarsenali, mille üle võiks uhkustada iga tennisist.

Puig alistas seevastu avaringis 4:6, 7:6 (6), 6:4 Samantha Stosuri. Kanepi ja Puerto Ricole Riost kõigi aegade esimese olümpiakulla toonud Puig (WTA 58.) on varem mänginud korra, 2015. aastal võitis Hobarti turniiril eestlanna 6:4, 6:1.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles