Postimees ja Kanal 12 teevad Kanepi ja Kontaveidi järgmistest mängudest otseülekande

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi alistas Austraalia lahtiste teises ringis Rio de Janeiro olümpiavõitja Monica Puigi (Puertoriiko).
Kaia Kanepi alistas Austraalia lahtiste teises ringis Rio de Janeiro olümpiavõitja Monica Puigi (Puertoriiko). Foto: Ng Han Guan/AP

Eesti tennisesõpradel on võimalik Kaia Kanepi ja Anett Kontaveidi kolmanda ringi matšidele Austraalia lahtistel meistrivõistlustel kaasa elada Postimehes ja Kanal 12-s näidatava otsepildi vahendusel.

Kanepi (WTA 79.) alistas teises ringis 6:4, 6:3 Puerto Rico tennisisti Monica Puigi (WTA 58.), tema kolmanda ringi vastaseks on Hispaania esindaja Carla Suarez Navarro (WTA 39.).

Eesti esireket Kontaveit (WTA 33.) oli 6:3, 4:6, 6:3 parem sakslannast Mona Barthelist (WTA 53.). Kontaveidi kolmanda ringi vastane on Läti tennisist, Prantsusmaa lahtiste mullune võitja Jelena Ostapenko (WTA 7.).

AS Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer kinnitas, et ettevõte on omandanud Eesti mängijate osalusel peetavate tennise Austraalia lahtiste meistrivõistluste kohtumiste näitamise õigused alates kolmandast ringist. Seega kui Kanepi ja Kontaveit on mõlemad järgmises matšis võidukad ja lähevad omavahel neljandas ringis vastamisi, näitavad Eesti Meedia kanalid ka kahe eestlanna omavahelist matši.

«2017. aasta näitas, et tennis kuulub Eesti spordisõprade vaieldamatute lemmikute sekka. Väga tore, et Anett ja Kaia uue aasta esimest Suure Slämmi turniiri võidukalt on alustanud ja meil on väga hea meel nende edasised matšid Melbourne’is Eesti televaatajani tuua,» sõnas Kaljuveer.

Kanepi ja Kontaveit peavad kolmanda ringi kohtumised eeldatavasti reedel. Täpsed mängu algusajad selguvad neljapäeva ennelõunal.

Kui mõlemad on võidukad, kohtutakse neljandas ringis ehk 1/8-finaalis omavahel. Viimati olid Eesti kaks parimat tennisisti vastamisi novembris Saku Suurhallis mängitud Eesti Meedia Tennis Cupi raames, kui Kanepi võitis pingelise matši 7:5, 5:7, 6:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles