Kanepi Postimehele: tunnen end sama hästi kui USA lahtiste ajal

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi - Monica Puig
Kaia Kanepi - Monica Puig Foto: WILLIAM WEST/AFP

Kaia Kanepi alistas Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste teises ringis Rio olümpiavõitja Monica Puigi 6:4, 6:3. Mängujärgses intervjuus sõnas Kanepi, et jäi tegelikult esimese ringi sooritusega rohkem rahule kui tänasega.

Esimeses ringis alistas Kanepi mäletatavasti Dominika Cibulkova 6:2, 6:2. «Tingimused sobisid esimesel mängul mulle paremini, oli pilves ilm ja natukene tuuline. Vastasel oli hästi ebamugav. Täna oli väljakul päike ja varjud ning hästi kehv oli vahepeal palli näha,» ütles Kanepi.

Üldises mõttes jäi Kanepi aga tänase mänguga rahule ning tundis end vabalt. Tennisesõpradele on see rõõmusõnum, sest Austraalia lahtisteks valmistumine ei sujunud Kanepil kõige soodsamalt. «Päris pikalt olin tegelikult haige ja ei saanud nii palju treenida kui soovisin. See segas ettevalmistust,» ütles ta.

Kas Kanepi tunneb, et on paremas vormis kui USA lahtiste ajal, kui ta jõudis veerandfinaali? «Ma ei oska vormi võrrelda. Seda on võib-olla kõrvalt parem vaadata. Ma tundsin end siis hästi ning tunnen end praegu hästi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles