Kontaveidi järgmine vastane: kõik pingutavad minu vastu nüüd veelgi rohkem

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Austraalia lahtiste kolmandas ringis eestlanna Anett Kontaveidiga kohtuv maailma seitsmes reket Jelena Ostapenko rääkis pärast teise ringi 6:3, 3:6, 6:4 võitu Yingying Duani üle, et pärast eelmise aasta Prantsusmaa lahtiste võitu pingutavad kõik tema vastu veelgi enam.

20-aastane Ostapenko on maailma edetabeli esikümnes olevatest tennisistidest noorim. Ta sai pärast Prantsusmaa lahtiseid üleöö kuulsaks, mis tenniseväljakul tähendas, et tema vastu mängitakse nüüd veelgi suurema innuga. Seda tõestas ka tänane mäng Duaniga.

«Muidugi olen ma nüüd veidi enesekindlam, kuid teisalt tähendas Prantsusmaa lahtiste võit, et kõik valmistuvad minuga mänguks väga põhjalikult ning tahavad mind võita. Sel aastal on mul ilmselt veidi raskem, kuid ma jäin oma esitusega rahule,» ütles Ostapenko.

Mängust lähemalt rääkides, kiitis Ostapenko hiinlannast vastast. «See matš oli väga raske, sest ta lõi palli nii kõvasti. Ausalt öeldes mängis ta päris uskumatut tennist, olen õnnelik, et teda võitsin,» lausus Ostapenko. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles