Aganits oli eurosarjas võidukas, täna mängivad Venno, Tammemaa ja Treial

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits (number 19)
Andri Aganits (number 19) Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Pärnu alustas CEV Challenge Cupi 1/8-finaali eile nagu ka CEV Cupil kaasa tegevad Andri Aganits ja Karli Allik. Täna ja homme jätkavad mitmed piiri taga mängivad Eesti võrkpallurid samuti oma teekonda Euroopa klubisarjades.

Aganits ja Montpellier kohtusid kaheksandikfinaali avamängus Soligorski Šahtjoriga (Valgevene) Mogiljovis ning said 3:1 (25:10; 25:16; 26:28; 25:19) võidu. Eesti koondise temporündaja tegi tavapäraselt kaasa kogu kohtumise ja tõi 100-protsendilise rünnaku (7st 7) juures 9 punkti (+8), kaks punkti tuli blokist. Võitjate parimana kogus Jean Patry 20 punkti (+14). Kordusmäng peetakse 31. jaanuaril Prantsusmaal, vahendab Volley.

Allik ja Düren Powervolleys mängisid Türgis Ankara Ziraat Bankasiga ning pidid vastu võtma 0:3 (20:25; 24:26; 19:25) kaotuse. Allik sekkus episoodiliselt servima ja punktiarvet ei avanud. Võitjate parimana kogus Dawid Konarski 17 punkti (+11), Düreni resultatiivseim oli Marvin Prolingheuer 11 punkti (+6). Korduskohtumine toimub 31. jaanuaril Saksamaal.

CEV Challenge Cupil on võistlustules kaks eestlast. Henri Treial ja tema Tšehhi meistrisarja kuuluv koduklubi CEZ Karlovarsko kohtuvad kolmapäeval kodus kell 19.00 (Eesti aeg) Näfelsi Biogas Volleyga (Šveits). Oliver Venno ja Ankara Maliye Piyango peavad oma 1/8-finaali avakohtumise Minski Stroiteli (Valgevene) vastu. See mäng peetakse kolmapäeval Ankaras Eesti aja järgi kell 19.00.

Euroopa klubivõrkpalli kõrgeimal tasemel ehk Meistrite liigas peavad järjekordsed mängud Renee Teppan (Trentino Diatec) ja Timo Tammemaa (Maaseiki Noliko). Trentino hoiab E-alagrupis Kedzierzyn-Kozle Zaksa (5 punkti) järel 4 punktiga teist kohta, Maaseik on 2 punktiga kolmas ja Izmiri Arkas 1 punktga viimane. Trentino kohtub neljapäeval kell 21.30 kodus Izmiri klubiga, Maaseik mängib kolmapäeval kell 21.30 võõrsil Zaksaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles