Järelvaadatav: väsinud Kanepi Austraalia lahtised lõppesid kolmanda ringi otsustavas setis (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaia Kanepi (WTA 79.) kaotas Austraalia lahtiste kolmandas ringis Hispaania tennisistile Carla Suarez Navarrole (WTA 39.) 6:3, 1:6, 3:6 Postimees ja Kanal 12 näitasid kohtumist otseülekandes.

ENNE MÄNGU:

Omavahel on Kanepi ja 29-aastane Suarez Navarro kohtunud lausa kaheksal korral. Kanepi on tundnud võidurõõmu viiel korral, Suarez Navarrol on kolm võitu. Viimati oldi vastamisi 2014. aasta US Openi 1/16-finaalis, kui Kanepi võitis 7:5, 6:0.

Kanepi alistas Austraalia lahtiste avaringis 6:2, 6:2 Dominika Cibulkova 6:2, teises ringis Rio olümpiavõitja Monica Puigi 6:4, 6:3. Mängujärgses intervjuus sõnas Kanepi, et jäi tegelikult esimese ringi sooritusega rohkem rahule kui tänasega.

«Tingimused sobisid esimesel mängul mulle paremini, oli pilves ilm ja natukene tuuline. Vastasel oli hästi ebamugav.Nüüd olid väljakul päike ja varjud ning hästi kehv oli vahepeal palli näha,» ütles Kanepi. Homseks kohtumiseks ennustatakse samuti aga väga palavat ilma, suisa 34 soojakraadi. 

Suarez-Navarro alistas avaringis Magdalena Frechi 7:5, 6:3. Teises ringis võitis ta ungarlannat Timea Babosit 6:4, 2:6, 6:2. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles