Fernandez tõi kolm sekundit enne lõpusireeni Realile võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rudy Fernandez (valges)
Rudy Fernandez (valges) Foto: Alter Photos/Alter Photos/Sipa USA

Korvpalli Euroliigas pakkusid põnevusetenduse kaks Hispaania meeskonda: Madridi Real alistas koduväljakul sisuliselt viimase sekundi viskest Baskonia 75:73.

Reali sangariks osutus Rudy Fernandez, kes tabas kolm sekundit enne lõpusireeni keskpositsiooniviske. Otsustavale korvile andis resultatiivse söödu Luka Doncic. Suurem osa mängust tagaajaja rollis olnud Reali parimateks skooritegijateks tõusid Fabien Causer ja Trey Thomkins 13 punktiga.

Hooaja 14. võidu teenis tabeliliider Moskva CSKA, kes alistas koduväljakul Istanbuli Anadolu Efesi 110:79. Üleplatsimeheks kerkis 21 punkti visanud Cory Higgins. Sergio Rodriguez lisas 16 ja Nando de Colo 15 silma.

Kolmekohalise punktisummani jõudis ka Milano Olimpia, kes sai koduväljakul 101:87 jagu Malaga Unicajast. Resultatiivseimaks tõusis Unicaja mängija Nemanja Nedovic 22 punktiga.

Õhtu korvidevaeseim mäng leidis aset Istanbulis, kus kohalik Fenerbahce alistas Ateena Panathinaikose 67:62. Chris Singleton (Panathinaikos) ja Jason Thompson (Fenerbahce) kogusid võrdselt 14 punkti.

TULEMUSED

  • Moskva CSKA – Istanbuli Anadolu Efes 110:79
  • Istanbuli Fenerbahce – Ateena Panathinaikos 67:62
  • Milano Olimpia – Malaga Unicaja 101:87
  • Madridi Real – Baskonia 75:73

VAATA TURNIIRITABELIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles