Järelvaadatav: vapralt võidelnud Kalev/Cramo sai Ühisliigas vajaliku võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas korvpalli Ühisliigas võõrsil 30-kraadises pakases Krasnojarski Jenissei 91:88. Ühisliiga tabelis tõuseb Kalev nelja võiduga üheksandale kohale.

Avaveerandil jäi Kalev kolme minutiga 0:9 kaotusseisu, kuid suutis veerandi lõpuks seisu viigistada. Teise veerandi keskel tegid kalevlased 6:0 spurdi ning said seitsmepunktilise eduseisu, kuid veerandi lõpus lasti Jenissei siiski kahe punkti kaugusele. Poolaeg võideti 48:46.

Kolmandal veerandil lasi Kalev taas mängu käest ning kolmas veerand kaotati 65:73. Neljanda veerandaja alguses eemaldati mängust Cedric Simmons, kuid kalevlased suutsid mõõnast välja tulla. Poolteist minutit enne kohtumise lõppu tabas Branko Mirkovic kaugviske, mis viis Kalevi 91:88 ette. Sellest võiduks ka piisas.

ENNE KOHTUMIST

Krasnojarski meeskond on ainus idaliiga meeskond, kellega Kalev tänavu veel vastamisi läinud pole. Küll aga on kohtutud varasematel hooaegadel kaheksal korral ning kuus neist on võitnud Venemaa klubi. 

Kalev lendas Krasnojarskisse 11 mehega, sest põlvetraumast taastuv Gregor Arbet jäi koju. Jenissei paikneb 3 võidu ja 7 kaotusega kümnendal ning Kalev 3 võidu ja 9 kaotusega 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles