Kaunase Žalgiris mängis suure eduseisu maha, kuid sai napi võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgirise peatreener Sarunas Jasikevicius.
Kaunase Žalgirise peatreener Sarunas Jasikevicius. Foto: Sportfoto Zink / HMI/imago/Zink

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond teenis Euroliigas seitsme kaotuse kõrvale hooaja 12. võidu, kui alistas koduväljakul Valencia 86:84. 

Kaks päeva tagasi Bambergi paremust tunnistama pidanud Žalgiris haaras mängus Valenciaga poolajaks juhtohjad skooriga 47:31, kuid lubas Hispaania meeskonna kolmandal veerandajal mängu tagasi.

Mängu lõpp kujunes pingeliseks, kuid Valencia ei suutnud oma võimalusest kinni haarata ja lõpusireeni järel olid tablool Žalgirise võidunumbrid 86:84.

Leedu meeskonna sangariks kerkis 11 punkti ja 15 resultatiivse sööduga Kevin Pangos. Žalgirise parim skooritegija oli 18 punktiga Axel Toupane. Üleplatsimeheks tõusis Valencia mängija Tibor Pleiss 22 silmaga.  

Žalgiris jagab tosina võiduga turniiritabelis kolmandat kuni kuuendat kohta.

Päeva esimeses kohtumises teenis 28-punktilise võidu sel kuul Ühisliigas Kalev/Cramo paremust tunnistama pidanud Moskva oblasti Himki, kes alistas koduväljakul Pireuse Olympiakose 82:54. Aleksei Šved viskas 19 punkti.

TURNIIRITABEL

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles