Poleeritud Kontaveit

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Greg Wood / AFP / Scanpix

Möödunud talv näitas, et vana arm ei roosteta. Kaia Kanepi naasis uhkelt suurde tennisesse ja Eesti spordisõbrad soojendasid üles suikunud armastuse. Vahepeal südameid võitnud Anett Kontaveit ei ununenud, aga tema sära tuhmus.

Austraalia lahtistel taastas Kontaveit oma sära. Eestlanna ei pühkinud rätikuga näolt mitte higipiisku, vaid poleeris end üha säravamaks. Kui esimestes mängudes oli huvi Kanepi vastu veel suurem – tema alistas nimekamad vastased –, siis eile virutas Kontaveit lauale trumpkaardi, millega vallutas taas eestlaste südamed. Ei alistunud mitte ainult maailma edetabeli seitsmes number, vaid Kontaveit tegi selja mustaks lätlasel. Oi, kuidas meile meeldib naabritest parem olla!

Vaid üks asi meeldib meile rohkem: teise eestlase tümitamine. Kahju, et Kanepi kaotas ja järgmises ringis omavahel ei kohtuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles