Spordi lühiuudised

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

POSTIMEES.EE ÜLEKANDED

Laupäev

11.00 Korvpalli VTB Ühisliiga. Krasnojarski Jenissei – BC Kalev/Cramo

Pühapäev

Anett Kontaveit – Carla Suarez Navarro Austraalia lahtistel meistrivõistlustel (kellaaeg selgumisel)

16.30 Võrkpalli Balti liiga. Rakvere VK-Järvamaa VK

19.00 Võrkpalli Balti liiga. Tartu Bigbank – Tallinna Selver

21.45 La Liga. Real Betis – FC Barcelona

 365 000 

eurot on kulutanud Norra suusaliit Therese Johaugi dopingujuhtumi peale.

«Huumoriga pean veel ümber harjuma.»

FC Levadiaga liitunud äärekaitsja Markus Jürgenson (pildil) harjub uue klubiga.

KORVPALL

Kalevil hooaja varaseim mäng

Kalev/Cramo korvpallimeeskond jätkab täna VTB Ühisliigas play-off’i koha püüdmist, kohtudes kell 11 võõrsil 30-kraadises pakases Krasnojarski Jenisseiga. Krasnojarski meeskond on ainus idaliiga meeskond, kellega Kalev tänavu veel vastamisi läinud pole. Küll aga on kohtutud varasematel hooaegadel kaheksal korral ning kuus neist on võitnud Venemaa klubi. Kalev lendas Krasnojarskisse 11 mehega, sest põlvetraumast taastuv Gregor Arbet jäi koju. Jenissei paikneb 3 võidu ja 7 kaotusega kümnendal ning Kalev 3 võidu ja 9 kaotusega 12. kohal.

JALGPALL

Klavan jättis mitu treeningut vahele

Liverpooli jalgpalliklubi kohtub Inglismaa kõrgliiga 24. voorus esmaspäeval tabeli viimase meeskonna Swansea Cityga. Liverpooli loots Jürgen Klopp sõnas eilsel pressikonverentsil, et eestlasest keskkaitsja Ragnar Klavan jättis nädala keskel külmetushaiguse tõttu mitu treeningut vahele. Haigused on kimbutanud ka meeskonna suurimat väravakütti Mohamed Salah’d ja Dejan Lovreni. «Raggy (Ragnari hüüdnimi – toim) oli mitu päeva eemal, aga loodetavasti naaseb ta treeningule. Ragnar ja Mohamed on juba sisuliselt terved, aga Dejani osas pole me veel 100 protsenti kindlad,» selgitas Klopp. Ta kinnitas, et meeskonna läbi aegade kalleim ost Virgil van Dijk on vigastusest taastunud, samuti on tervisemured seljataha jätnud kapten Jordan Henderson ja Alberto Moreno. Kaks viimast esmaspäevases mängus pigem veel ei osale.

KERGEJÕUSTIK

Hausenberg tegi isikliku rekordi

Tallinna noorte meistrivõistlustel kergejõustikus alistas väljaspool arvestust võistelnud mitmevõistleja Hans-Christian Hausenberg esimest korda elus kahe meetri piiri. «Olin kaks nädalat haige ja arvasin, et võin heal juhul 1.90 hüpata,» sõnas ennastki üllatanud Hausenberg Postimehele. «Hakkasin alles eelmisel reedel uuesti korralikult trenni tegema. Kuna plaanis oli niikuinii trennis kõrgust hüpata, otsustasin seda hoopis võistlusel teha. Ju siis on hea põhi alla laotud.» Esimest aastat täiskasvanute klassis võistlev Hausenberg on alanud sisehooajal püstitanud rekordi veel ka 60 meetri tõkkesprindis (uus rekord 8,15, enne 8,24) ja kuulitõukes (meeste kuuliga 13.82, enne 12.81; 6-kilose kuuliga 15.47, enne 14.95).  

Liiv jäi rekordist kaugele

Kiiruisutamise MK-etapil Saksamaal Erfurtis sai Marten Liiv meeste 500 m distantsil B-grupis 17. koha.  Liiv sõitis välja aja 36,34, tema mullu sügisel püstitatud Eesti rekord on 35,72.

Ilves jõudis põhivõistlusele

Kahevõistluse MK-etapil Prantsmaal Chaux-Neuve'is jõudis põhivõistlusele ainsa eestlasena Kristjan Ilves.  21-aastane Ilves hüppas K118 mäel 106 meetrit ja teenis 100,1 punkti, mis andis talle 33. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles