Djokovic ja Federer ei jätnud vastastele erilist võimalust

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitlikaitsja Roger Federer sammub Melbourne'is ka tänavu võidult võidule.
Tiitlikaitsja Roger Federer sammub Melbourne'is ka tänavu võidult võidule. Foto: chryslene caillaud/imago/PanoramiC/Scanpix

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste kahe viimase aasta tšempionid Roger Federer ja Novak Djokovic pääsesid tänavusel turniiril kindlalt neljandasse ringi, loovutamata vastasele settigi.

Federer sai prantslasest Richard Gasquet'st jagu 6:2, 7:5, 6:4. Järgmises ringis on tema vastasesks üllatusmees, esmakordselt elus slämmiturniiril avaringist edasi ja kohe neljandasse ringi jõudnud ungarlane Marton Fucsovics.

Djokovic alistas veel väiksema vaevaga 6:2, 6:3, 6:3 hispaanlase Albert Ramos-Vinolase, kulutades võidu vormistamiseks kõigest veidi üle kahe tunni. Neljandas ringis ootab serblast ees Lõuna-Korea tennisist Hyeon Chung, kes üllatas viiesetilises mängus maailma neljandat reketit Alexander Zverevit.

Kuna Djokovic on vigastuspausi tõttu maailma edetabelis kõvasti kohti loovutanud ja sai turniiriks alles 14. asetuse, võib ta Federeriga vastamisi minna juba poolfinaalis. Sinnani jõudmiseks peavad mõlemad mehed võitma veel kaks matši: Federeri ootab Fucsovicsi alistamise korral ees duell Tomaš Berdychi või Fabio Fogniniga, Djokovic peab aga esmalt alistama Chungi ning siis ameeriklase Tennys Sandgreni ja austerlase Dominic Thiemi kohtumise võitja.

Novak Djokovic on vigastusest paranenud.
Novak Djokovic on vigastusest paranenud. Foto: PETER PARKS/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles