Järelvaadatav: Tallinna Selver tunnistas koduväljakul lätlaste paremust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Selveri võrkpallimeeskond kaotas Balti liigas RTU/Robežsardzele 1:3 (25:17, 18:25, 23:25, 22:25).

Robežsardze parimana tõi Rolands Ozolinš võitjatele 21 silma. Selveri resultatiivseim oli Oliver Orav 23 punktiga. Selverile oli tegu hooaja viienda kaotusega Balti liigas. Robežsardze teenis aga hooaja 11. võidu.

Enne mängu

Selver paikneb Credti24 Balti liiga tabelis 12 võidu ja nelja kaotusega viiendal positsioonil, ühe mängu rohkem pidanud RTU/Robežsardze hoiab kümne võidu ja seitsme kaotusega seitsmendat kohta.

Selveri lätlasest juhendaja Austris Stals tõi välja konkreetsed punktid, millele ta hetkel enim tähelepanu pöörab. «Nädalavahetuse plaan on saada tagasi hea mängutunnetus ja astuda samm edasi kõigis elementides. Võiduks peame suutma paremini keskenduda ja palliga hoolikamalt tegutsema igas olukorras. Samuti tuleb meestel rohkem mängida südamega ja olla plahvatuslikum,» sõnas peatreener enne nädalavahetust.

Pühapäeval mängib Selver samal kellaajal Audentese spordikeskuses Jelgavaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles