Järelvaadatav: Ronaldo täpsed penaltid aitasid Madridi Reali võidule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaania jalgpalli kõrgliigas alistas Madridi Real 4:1 koduväljakul mänginud Valencia.

Madridi Real läks kohtumist tänu Cristiano Ronaldo 16. ja 38. minuti penaltitele 2:0 juhtima. Teisel poolajal õnnestus Santi Minal 58. minutil Valencia kaotusseis 1:2 peale vähendada. Mängu saatuse otsustas lõplikult ära Marcelo, kes oli täpne 84. minutil. Punkti pani aga kohtumisele Toni Kroosi 89. minuti värav.

Liigatabelis on kolmandal kohal oleva Valencia (40) edu nüüd Madridi Reali (38) ees kaks punkti. Mängu vähem pidanud Barcelona on liiga liider 54 silmaga, Madridi Atletico on samuti mängu vähem pidanunda 43 punktiga teine.

ENNE MÄNGU

Valencia hoiab liigatabelis Barcelona ja Madridi Atletico järel 40 punktiga kolmandat kohta. Real, kes langes kolm päeva tagasi karikasarjas konkurentsist, on pidanud ühe kohtumise vähem ning paikneb 35 punktiga neljandal tabelireal.

«See on fiasko!» ei hakanud Madridi klubi peatreener Zinedine Zidane šokk-kaotuse järel olukorda ilustama. «Minu koledaim hetk peatreenerina. Aga ma ei kahetse ühtegi mängus tehtud otsust – võtan kõige eest vastutuse.»

Tabeliseis.
Tabeliseis. Foto: Soccerstand
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles