Maailma esireket Rafael Nadal pidi matši loovutama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marin Cilic (vasakul) lohutab vigastuse tõttu kohtumise loovutama pidanud maailma esireketit Rafael Nadali.
Marin Cilic (vasakul) lohutab vigastuse tõttu kohtumise loovutama pidanud maailma esireketit Rafael Nadali. Foto: Thomas Peter/Reuters/Scanpix

Tennise Austraalia lahtiste meistrivõistluste veerandfinaalis sundis vigastus maailma esireketit Rafael Nadali andma viiendas setis loobumisvõidu horvaadile Marin Cilicile.

Nadal oli võitnud avaseti 6:3, kaotanud teise 3:6 ja võitnud kolmanda 7:6 (kiire lõppmäng 7:5). Neljandas setis 1:4 kaotusseisus kutsus Nadal väljakule arsti, sest liikumine paistas talle probleeme valmistavat.

Pausist abi ei olnud, sest Cilic võitis seti 6:2. Juba viienda seti esimeses geimis oli ilmne, et Nadali vigastus ei lase tal normaalselt mängida. Cilis võitis enda servigeimi puhtalt ja murdis sinna otsa kohe ka hispaanlase pallingu. 0:2 kaotusseisus loovutas Nadal vigastuse tõttu matši.

Cilic kohtub poolfinaalis üllataja Kyle Edmundiga (Suurbritannia). Maailma 49. reket alistas veerandfinaalis kolmandana asetatud bulgaarlase Grigor Dimitrovi 6:4, 3:6, 6:3, 6:4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles