Mourinho jääb Manchesteri veel aastateks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: LEE SMITH/Action Images via Reuters

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond andis teada, et pikendas lepingut peatreener Jose Mourinhoga. Portugallane jääb Põhja-Inglismaale 2020. aasta suveni.

2016. aasta mais Louis van Gaalilt Manchesteri suurklubi juhendamise üle võtnud Mourinho esialgne leping pidi lõppema tuleval aastal. Nüüd pikendati seda hooaja võrra ning värskes lepingus on klausel veel üheks lisa-aastaks.

«Me oleme siin klubis seadnud väga kõrge lati – võita ühel hooajal kolm tiitlit,» sõnas Mourinho ilmse vihjena 1998-99 hooajale, kui United pani unelmate aastale punkti alistades Meistrite liiga finaalis kahest üleminutite väravast Müncheni Bayerni. «See on latt, milleni küündimist ma oma meeskondadelt ootan.»

Portugallane lisas: «Me loome Manchester Unitedis tingimusi suurepäraseks ja edukaks tulevikuks. Ma armastan oma mängijaid ja on rõõm teada, et oleme koos veel vähemalt kolm aastat.»

United hoiab Inglismaa kõrgliigas hetkel teist kohta, kuid kaotab linnarivaal Cityle 12 punktiga. Tiitleid jahitakse ka kodustel karikavõistlustel ning Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles