Postimehe videod: Neuville'i varajane kevadkünd ja teised laupäevased väljasõidud Monte Carlos

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Monte Carlo rallit juhib enne nelja viimast pühapäeval sõidetavat katset Sebastien Ogier, kelle edu teisel kohal jätkava Ott Tänaku ees on 33,5 sekundit.

Mis MM-sarja avaralli teisel täispikal võistluspäeval täpsemalt juhtus, saab vaadata Postimehe rallipäeva kokkuvõtvast saatest, mille mõnusamad palad oleme ka eraldi vaatamiseks välja lõiganud. Alustame Eesti tuntuima rallihääle Olaf Suuderi sissejuhatusest laupäevale.

Kas teid huvitab, kuidas Craig Breen lume peal liugu laseb, kuidas Elfyv Evans mäenõlva müksab või kuidas Kris Meeke teeb uhke pirueti? Huvitabki? Aga palun, see video on teile!

Keeruliste tingimuste tõttu nägi laupäeval ka hoogsamaid välja. Esmalt lõppes Dani Sordo ralli kraavis, siis tegi Andreas Mikkelseni auto midagi, mida norrakas ei soovinud ja lõpetuseks sooritas Thierry Neuville ühe õige varajase kevadkünni.

Vaata järele ka tervet Monte Carlo ralli 2. täispika võistluspäeva kokkuvõtet:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles