Liverpooli väljaanne vihjas, et van Dijk vajab Klavanit (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Andrew Yates/Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpallimeeskond tunnistas Inglismaa karikasarja neljandas ringis West Bromwich Albioni 3:2 paremust ning langes konkurentsist. Väljaanne This Is Anfield vihjas tugevalt, et Liverpool peaks mängima keskkaitsepaariga Virgil van Dijk – Ragnar Klavan.

Roberto Firmino viis koduväljakul mänginud Liverpooli viiendal minutil juhtima, kuid poolajavile kõlades olid võõrustajate kaotusnumbrid 1:3. Teisel poolajal suutis Mohamed Salah ühe värava tagasi lüüa, kuid sellest ei piisanud. Eesti koondise kapten Klavan vigastuse tõttu Liverpooli koosseisu ei kuulunud.

Väljaanne This Is Anfield hindas Liverpooli mängijaid kriitiliselt. Punasärkide parimaks osutus ajakirjaniku Chris Williamsi hinnangul Salah, teistest rohkem kiitust teenisid ka Alex-Oxlade Chamberlain ja Firmino.

Liverpooli keskkaitsepaari moodustasid rekordost van Dijk ja Joel Matip. Williamsi sõnul esinesid duol sageli kommunikatsiooniprobleemid. «Van Dijk vajab partnerit, kelle nimi pole Dejan või Joel,» kirjutas ajakirjanik. 

Kas Klavan ja van Dijk peaksid moodustama Liverpooli keskkaitsepaari?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles