Ogier Postimehele: see oli minu raskeim Monte võit

Merili Luuk, Monte Carlo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA/Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA

Viiendat korda Monte Carlo ralli võitnud Sebastien Ogier sõnas Postimehele, et pidas tänavust rallit senistest võitudest raskeimaks. «Ma pole kunagi varem nõnda palju rehvivalikuga võidelnud ning eks see andis ikka teistele võimalusi,» vihjas Ogier Ott Tänakule.

Ogier edestas Tänakut lõpuks 58,3 sekundiga. «Ott hoidis ehk veidi rohkem tagasi kui mina, kuid mõistan tema otsust. Ta on kiire, aga Toyota teeb teda vast veelgi kiiremaks.»

M-Sporti tiimipealik Malcolm Wilson muigas, et kui Tänak oleks nende meeskonnas jätkanud, oleks M-Sport saanud kaksikvõidu ning vahe poleks Toyotaga pärast esimest etappi viigis. «Aga nüüd on võitlus ju veelgi põnevam!» arvas Ogier.

Prantsusmaa ajakirjanikud nimetasid pärast sõitu Ogier’ ka Monte Carlo printsiks. Prantslane ise nii ei arva. «Oh ei, Loeb on mul veel vaja kinni püüda,» viitas ta Sebastien Loebi kaheksale Monte võidule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles