Audentese spordiklubi noormehed võitsid täiseduga koduse euroturniiri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall ja korv. Foto on illustratiivne.
Korvpall ja korv. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti noorkorvpallurid näitasid end heast küljest nädalavahetusel Tallinnas peetud Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) etapil. Audentese spordiklubi U14 noormehed läbisid etapi puhaste paberitega alistades kõik viis vastast.

Järgemööda võideti leedulaste BC Plunge 69:58, kolm erinevat Läti klubi BS Valmiera 50:39, Riia Jugla 57:42 ja Ventspilsi Spars 76:51 ning venelaste Sankt Peterburi Admiralteiskaja 73:59. Eriti hinnatav oli võit Valmiera üle, kes üldises liigatabelis on Moskva CSKA ja Vilniuse SKM-EMSI järel kolmandal kohal.

Audentes tõusis pärast edukat turniiri kuue võidu ja nelja kaotusega 16 võistkonna konkurentsis kuuendaks.

Tallinna turniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks (MVP) tunnistati Gerrit Lehe, kelle viie mängu keskmised näitajad olid 15,6 punkti, 8,8 lauapalli ja 3,6 vaheltlõiget.

Audentese spordiklubi U14 võistkond:

Fred-Jordan Relve, Gregor Kiilmaa, Patrick Malm, Kaur Lokk, Karl Gustav Jurtšenko, Henri Veesaar, Riko-Feliks Plunt, Georg-Oliver Metsaorg, Artur Evestus, Rasmus Andre, Gerrit Lehe, Kerdo Rämman, Sten-Martin Kombo. Treenerid Rauno Pehka ja Tair Tenno.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles