Klavan jääb ilmselt kõrvale ka homsest liigamängust

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Richard Sellers/EMPICS Sport

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp vihjas tänasel pressikonverentsil, et Eesti koondise kapten Ragnar Klavan on endiselt vigastatud ning jätab vahele ka homse liigamängu. 

Klavan oli vahepeal kimpus haigusega ning kaotas seetõttu mitu kilo. Eelmise mängu «imepisikese» reielihasevigastuse tõttu vahele jätnud keskkaitsja pole homseks kohtumiseks valmis.

Vigastatud on ka Inglismaa koondise poolkaitsja Adam Lallana, keda samuti vaevab väike lihasemure. Paranenud on Lallana koondisekaaslane Jordan Henderson, kes sekkus vahetusest mängus West Bromwich Albioniga.

«Meil on mõned vigastatud, kuid tundub, et need, kes mängisid eelmises mängus, on valmis ka seekord,» kommenteeris Klopp ning lisas, et algkoosseis pole veel paika pandud.

Liverpool läheb homme õhtul võõral väljakul vastamisi Huddersfield Towniga ehk meeskonnaga, kes alustab hooaega suurepäraselt, kuid viimasest kuuest liigamängust teeninud vaid kolm punkti.

Pressikonverentsil võrdles üks ajakirjanik Huddersfieldi Burnleyga, keda Liverpool jaanuari esimesel päeval Klavani üleminuti väravast 2:1 võitis.

«Sellises olukorras ei saa erinevaid klubisid võrrelda. Nemad (Huddersfield – toim) võitlevad liigasse püsimajäämise nimel,» kommenteeris Klopp, kes üldjuhul väldib pressikonverentsil vastaseid kiitmast ja laitmast. 

Liverpool hoiab liigatabelis 47 punktiga neljandat kohta, Huddersfield paikneb 24 punktiga 14. positsioonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles